Sunday, August 23, 2009

Yummy flower petal ice cream

Pardon for those who are fasting, but I just found this yummy flower style italian ice cream, Amarino. In my opinion, it is better than my usual fave one, Berthillion. Look at their website mmmhh. Even Célia loves it.
PS. Ary, you should try this one, they have it in île st. Louis as well, or Lafayette gourmet. Tell me which one you prefer.

6 comments:

Yanti Wyant said...

wah,,lagi panas2 gini liat ice cream...hemmm good idea :)

BabyBeluga said...

Selama summer ini tiada hari tanpa ice cream. Either dimakan gitu aja, dibuat banana split or milkshake

kiky said...

Lucu banget bisa disusun gitu, es krimnya?
Kalo pulang ke Tebet bawain ya....:))

Lisa said...

Aduh Ky.... udah meleleh deh

eliza said...

yummy banget Liz dan pinter bikin petal nya :) gue liat di website nya disana makan ice cream pake roti jg ya, inget di jkt makan es krim pake roti :D

lesca said...

looks cute and yummy!!

kalau makan es krim pake roti inget jaman es de dulu ya... :-P
suka ada abang2 es dong2 yang jualan keliling. bisa milih es nya mo pake roti atau cone.